Pabila hati mula bicara, jari jemari mula meraba keyboard komputer riba.

03 August 2011

Dimanakah sayang ku? :'(


Sayang, you dekat mana? I rindu sangat dekat you! Please. I want to see you lah sayang. I tak boleh hidup tanpa you tahu tak. I sayang sangat dekat you. Kenapa you tinggalkan I sorang-sorang? :'( Sedih tahu tak. I tak sanggup hidup macam ni lagi. Hmm. Tolong balik ye sayang? I harap you dengar panggilan I ni. I rasa nak menangis tahu tak bila I tahu you pergi tinggalkan I.

Sayang tak ingat ke kenangan manis kita dulu? Bila kita duduk berduan dekat rumah I? Dekat sekolah, dalam kelas. Best sangat masa tu! I asyik tenung mata you je. I asyik pegang tangan you je kan? You tak rindu ke saat-saat indah tu? Then I usap pipi you dengan tapak tangan I. Licin sangat pipi you. Hmm. Dengan titik peluh I selama ni, I berkorban masa luangkan masa dengan you. You tak ingat ke?!!! Please sayang. I need you. Hmmm :'( Sayaaaaaaaaaaaaaang where are you!!!!

Tadi, I pergi sekolah. Then tiba-tiba hati I tak sedap sangat. Entah kenapa I rasa macam tu. I... I tak tau. Then bila I dengar orang cakap you dah pergi buat selama-lamanya pada hari ni tinggalkan I, I terus rasa sedih. I menangis tau tak bila I dapat tahu benda tu. Tapi kenapa, kenapa you mesti tinggalkan I sekarang?! Kenapa you mesti tinggalkan I masa I betul-betul dah sayangkan you, masa I perlukan you sayang! Answer me please! I know you are hear me :'( Why. Why this happens to me.

Then, I try cari you macam orang gila tadi. Banyak kali I cari tempat yang sama. Sampaikan ada makcik ni kata I gila dekat sekolah tadi. I tau, perasaan I kuat mengatakan you masih ada. Then, I ters berharap. I lari sana, lari sini cari you. TAPI YOU DAH TAKDE!!! You betul-betul tinggalkan I! Sampai hati you sayang. Sayang, you nak tahu tak? orang yang tengah baca ni dah kena tipu siot dengan aku. Wakakakah! Hello guys! Whats up?! Long time no see yo?! Hahaha sebenarnya entry ni aku buat pasal fail PEKA Fizik aku dah hilang kena curi dengan malaon mana tah! Kurang ajar siaa hidup kau curi fail peka aku! Penting tau tak! SPM tu. Pergh penat aku buat dekat rumah, dekat sekolah, dalam kelas. Kau rembat je?! POO KEY MARK betul hidup kau. Well, biar Allah yang balas perbuatan kau ni.

Btw, (Hahahaha still tergelak) hari ni dekat sekolah aku hidup mcm separuh nyawa. Masa tgh belajar math kot Amar kena panggil. Lepas tu dia masuk kelas balik. Aku tanya kenapa? Dia kata fail PEKA Fizik dia hilang! Then dia ajak aku cari. Lepas tu, aku punya pulak hilang sekali? Ewah banyak cantik kau. Hahaha dalam kelas tu aku dgn Amar je yang fail hilang! Menyirap darah aku tadi. Benda tu penting sangat masa SPM nanti. Aku dengan Amar pun sampai 3 masa tak masuk kelas disebabkan mencari benda tu. Memang harini pahala puasa aku dgn dia sia-sia lah. Asyik maki orang yang ambil tu. Takde life siaaa kau. Missed kelas Math, Bm. Jalan 1 sekolah pasal benda tu je!!!!!!! Macam orang gila dibuatnya.

So, fyi aku dgn Amar kena buat semula report tu. Ada 6 report semuanya! Kena hantar kesemua 6 esok jugak! Memang gila kan. Kejang tangan aku! Ni aku baru lepas siapkan. Daripada pukul 3 aku mula, sampai pukul 6 tadi. 3 jam siol 3 jam siol. Wei pencuri kau boleh g mati! Tapi sebelum balik tadi aku semangat nak buat sebab aku cerita hal ni dekat semua cikgu yang aku terserempak masa cari fail ni tadi. Wekkk :P Ramai cakap "Tulah ramai sangat peminat. Sampai fail pun nak kena curi" Then Amar cakap "Kalau dah tergilakan kitorang pun jangan lah ambil fail penting tu, ambik la gambar kitorang ke apa kan :P" Then ada juga cikgu yang cakap macam ni "Ada hikmahnya tu. Awak buat lah semula. Jadikan ni sebagai ulang kaji. Mana tau SPM nanti keluar ke. Berkat Ramadhan ni" Pheww lega. Aku tau ada hikmahnya. Tapi yang pencuri tu KAU BOLEH MATI NOW BANG BANG! DIE!

13 comments:

Marina Murad said...

Omaigodd hahaha. Funny lah you ni. shidd

Akbar Azman said...

Hahahaha dont shid me babe. Shid the pencuri xP

aichan said...

LO> being trick! haha.
gotta say owg yg curi tu mmg xde life la tapi betul gak ckp cikgu hang, maybe ade hikmah disebalik ape yg berlaku..
mane la tw kot2 one of the peka yg ko wat tu kuar dlm paper3 trial or SPM, mmg best tuh!

Cik Wanyy said...

wahh ! terharu giler . haha .
terpedaya do dgn tittle nye .
:D

nurfarahin zainal abidin said...

bru nk ckp so sweet yu nih
hahaha

Syahirahshikhs said...

Cool , mula mula baca nak nangis. Hhahaha

doubleFF said...

ahaaa cool, baru nak feelinggg

Mieya Amyst said...
This comment has been removed by the author.
Mieya Amyst said...

Alaaaaa, terkena. Baru nak nangis. :D

Nyra said...

Hai , air mate baru nak terjatuh . dah tak jadik dah :D

amira zainy said...

hahaha ! ingatkan apa tadi . pencuri tu takde kerja lain kee ? hadoider

Syaza Afiqah said...

Haha dah agak dah ni propa. ingtkan ckp psl kucing haha

αnnαJαyBiebs said...

sabar je lah kann? Haha, But, tak logic klau yg pasal pegang2 tangan ni. xD Muka baik je. Ceh3, kembang la tu.