Pabila hati mula bicara, jari jemari mula meraba keyboard komputer riba.

29 September 2015

DIGI WWWOW AWARDS

Hello! I'm back with an exciting news! It is about DIGI WWWOW Award!

DIGI WWWOW Award ni adalah satu event dimana kita boleh nominate sesiapa yang kita suka on social medias by submitting their works that inspire you! Paling best kalau kita sendiri ada buat sesuatu kat social medias yang boleh inspire orang ramai, kita sendiri boleh nominate diri sendiri & why not kan? Asalkan you have got an idea on how to inspire people. Jangan lambat lambat! It is open from 14 Sept. to 12 Oct. 2015 only!



Ada beberapa category yang korang boleh masuk. Antaranya:-

1) Video & Photography
2) Social Influencers
3) Independent Publishers
4) Web E-Commerce
5) Mobile E-Commerce
6) Social Media E-Commerce
7) Social Impact
8) Social Movement



Nampak? Banyakkan peluang yang korang ada? 

As a social influencer like me, I would start up an online business which is doing social marketing in service area. I will use the amount of my followers to help others in expending their businesses to others. 

Kalau aku sendiri nak jual apa apa online pun boleh lagi senang. Jadi orang akan nampak yang aku gunakan social medias ni bukan sahaja untuk have fun tapi untuk mengisi masa lapang menjual barangan yanh berguna seperti buku puisi. Sebagai seorang pelajar, business online ni sangat la banyak memberi kelebihan. Boleh buat duit poket tambahan. 

Selain tu, bila dah berjaya sebagai seorang entrepreneur, aku boleh share ilmu aku kepada semua followers untuk inspire mereka memulakan business sendiri. Buktinya tak ada apa yang mustahil sebab aku sendiri dah berjaya!

Here is a photo of me doing my work online.



What are the prizes about? Jeng jeng jeng!



Jadi, korang boleh la pergi ke laman web http://www.wwwow.my/ untuk lebih info. Jangan tunggu lama lama. Nominate kawan kawan yang anda rasa layak dan kalau korang sendiri layak, join jangan tak join! #DGWWWOW

Watch "Digi #WWWOW2015 Awards. Are you the next Internet hero?" on YouTube - https://youtu.be/zLf3OBaChIA

1 comment:

Tips Prediksi Bola Jalan said...

Untuk informasi lebih lanjut, dapat menghubungi customer service kami di:

* BB Pin : 55D9E147
* Y!M : bandarlive77
* Facebook : facebook.com/bandarlive77
* Fanpage : facebook.com/ils.indolivescore
* Twitter : @bandarlive77

http://liveklik77.com
http://bandarlive.com
http://bandarlive77.com
http://bdlive77.com
http://kimpoker.com
http://livedomino.com
http://indolivescore.com
http://topikindo.com
http://bandarlove.blogspot.com
http://bandarlove.blogspot.co.id